Světla a stíny zlínského filmu : volné vyprávění - Horák, Antonín, 1918-2004 (Lípa, 2002)
Vzpomínky dlouholetého kameramana a režiséra zlínských filmových ateliérů Antonína Horáka
Keywords: Horák, Antonín, -- 1918-2004; filmová studia -- Česko; filmová tvorba -- Česko; filmoví umělci -- Česko; kameramani -- Česko; film studios -- Czechia; art of film production -- Czechia; film artists -- Czechia; cinematographers -- Czechia; Zlín (Česko); Zlin (Czechia); vzpomínky; memoirs