Styly učení žáků a studentů - Mareš, Jiří, 1942- (Portál, 1998)
Analytická vědecká práce z oblasti pedagogické psychologie, zaměřená na styly učení.
Keywords: vzdělávání; učení; vyučovací metody; pedagogická psychologie; education; learning; teaching methods; educational psychology; studie; studies