Strojně technická příručka - Černoch, Svatopluk, 1882-1973 (SNTL, 1959)
Rozsáhlá příručka, nově přepracovaná podle soudobého stavu techniky, obsahuje v 15 oddílech souhrnný výklad, praktické přklady, normy, vzorce, tabulky, nákresy ze základních oborů teorie, konstrukce a technologie pro všechna odvětví strojnictví
Keywords: strojnictví; machinery; příručky; handbooks, manuals, etc