|
|
|
|
LEADER |
01813cam a22003497a 4500 |
001 |
16409 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825233428.0 |
008 |
040224s1977 xo |||||r|||||||||||slo|d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 642
|x Číšnictví. Servírování
|2 Konspekt
|9 19
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a (075.3)
|2 v
|
080 |
|
|
|a 642.6
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Záhorský, Michal,
|d 1924-
|7 mzk2004242598
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Stolovanie :
|b pre odborné učilištia a učňovské školy učebný odbor čašník, servírka /
|c [M. Záhorský, J. Halmay, L. Repický]
|
250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
260 |
|
|
|a Bratislava :
|b Slovenské pedagogické nakladateľstvo,
|c 1977
|
300 |
|
|
|a 346 s., [11] s. obr. příl. :
|b il.
|
500 |
|
|
|a Kniha obsahuje slovníček mezinárodních názvů jídel
|
500 |
|
|
|a Podnázev převzat z preliminárií
|
650 |
0 |
7 |
|a stolování
|7 ph126117
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a číšnictví
|7 ph128234
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice
|7 fd133770
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Halmay, Juraj,
|d 1923-
|7 mzk2002140104
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Repický, Ladislav
|7 mzk2012714899
|4 aut
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 14
|
999 |
|
|
|c 16409
|d 16409
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641ZÁHORSKÝM
|7 0
|8 BOOK
|9 27781
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|l 2
|o 641/ZÁHORSKÝ,M.
|p 420010084540
|r 2019-08-25
|v 12.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov;
|x 20100831
|y 05
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641ZÁHORSKÝM
|7 0
|8 BOOK
|9 27782
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|l 4
|o 641/ZÁHORSKÝ,M.
|p 420010084541
|r 2019-08-25
|v 12.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 05
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641ZÁHORSKÝM
|7 0
|8 BOOK
|9 27783
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|l 2
|o 641/ZÁHORSKÝ,M.
|p 420010084542
|r 2019-08-25
|v 12.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 05
|