101 metod pro aktivní výcvik a vyučování : osvědčené způsoby efektivního vyučování - Silberman, Melvin L., 1942-; Lawson, Karen, 1947- (Portál, 1997)
Příručka s náměty a vyučovacími technikami pro aktivní a účinné vyučování.
Keywords: vyučovací metody; školní didaktika; teaching methods; classroom management; příručky; handbooks, manuals, etc