101 metod pro aktivní výcvik a vyučování : osvědčené způsoby efektivního vyučování - Silberman, Melvin L., 1942-; Lawson, Karen, 1947- (Pedagogická praxe (Portál), 1997)
Příručka s náměty a vyučovacími technikami pro aktivní a účinné vyučování.