Společnost s ručením omezeným - Bartošíková, Miroslava, 1950-; Štenglová, Ivana, 1942- (Prospektrum, 1994)
Příručka přibližuje platné právní úpravy vymezující činnost společnosti s ručením omezeným
Obsahuje též vzory listin a podání
Keywords: společnosti s ručením omezeným -- Česko; limited partnership -- Czechia; příručky; handbooks, manuals, etc