Spojovací úsek výroby obuvi : (Konfekční dílna spodková) - Pitner, Ladislav (Státní nakladatelství technické literatury, 1964)
Zabývá se technologií spojování svršků s podešvemi u lepené, prošívané, rámové a kolíčkované obuvi, jednotlivými pracovními operacemi, strojním zařízením a jeho obsluhou. Seznamuje s používanými materiály, organizací pásové výroby a zásadami bezpečnosti práce.
Obálka: Otakar Karásek
910 výt.
Keywords: montáž obuvi; napínání svršku; obuv; výrobní technologie; obuvnická technologie; spodky obuvi; učebnice středních škol