Spojovací úsek výroby obuvi : (Konfekční dílna spodková) - Pitner, Ladislav (Řada kožedělné literatury, 1964)
Zabývá se technologií spojování svršků s podešvemi u lepené, prošívané, rámové a kolíčkované obuvi, jednotlivými pracovními operacemi, strojním zařízením a jeho obsluhou. Seznamuje s používanými materiály, organizací pásové výroby a zásadami bezpečnosti práce.