Sluneční strategie : politika bez alternativy - Scheer, Hermann, 1944-2010 (Nová Země, 1999)
Publikace renomovaného německého politologa, ekonoma a sociologa, odhaluje problém globálního využití solární energie, ne jako technický či ekonomický, ale jako problém politický. Seznamuje s konkrétními možnostmi a pozitivy využití sluneční energie a upozorňuje na katastrofické ekologické důsledky využívání klasických atomově-fosilních zdrojů. 28.4.1999 Keclikoe G1a
Poznámky
Přehled firem a společností
Z němčiny přeložil Milan Smrž
Keywords: energetická politika; solární energie; energy policy; solar energy; studie; studies