Sám sobě psychologem - Novák, Tomáš, 1946-2021; Capponi, Věra, 1946-1998 (Grada, 1992)
Zábavná psychologická příručka pro každého, kdo chce zdokonalit, popřípadě najít sebe sama.
Keywords: sebepoznání; sebevýchova; psychohygiena; interpersonální komunikace; psychologie osobnosti; psychology of personality; self-consciousness; self-management (psychology); mental hygiene; interpersonal communication; populárně-naučné publikace; popular works