Řízení hotelového provozu - Beránek, Jaromír; Kotek, Pavel (Grada, 1996)
Kniha je doporučena pro studenty středních i vysokých škol, ale i pro pracovníky z praxe.
Keywords: hotely; hotelnictví; management; marketing; hotels; hotel-keeping; příručky; handbooks, manuals, etc