Rusko-český strojírenský slovník (SNTL, 1969)
Podkladem slovníkového materiálu je excerpce živé sovětské literatury a norem GOST. Je zařazeno zhruba 16000 hesel z oboru strojních součástí, obrábění, lícování a měřidel a strojnického kreslení
Souběž. rus. protitit. list
Keywords: strojírenství; oborová terminologie; ruština; čeština; mechanical engineering; terminology (professional); Russian language; Czech language; dvojjazyčné překladové slovníky; terminologické slovníky; bilingual translation dictionaries; terminological dictionaries