Rusko-český strojírenský slovník (Řada teoretické literatury (SNTL), 1969)
Podkladem slovníkového materiálu je excerpce živé sovětské literatury a norem GOST. Je zařazeno zhruba 16000 hesel z oboru strojních součástí, obrábění, lícování a měřidel a strojnického kreslení