Rusko-český slovník lingvistické terminologie - Man, Oldřich, 1922-; Koval, Libor, 1930-2003 (Státní pedagogické nakladatelství, 1960)
Podrobný překladový slovník seznamuje s rozsáhlou ruskou terminologií nejrůznějších jazykových disciplín. U jednotlivých hesel, abecedně řazených, uvádí v nutných případech stručné významové vysvětlení, odpovídající český výraz a odkazy na nejdůležitější terminologická sousloví.
Souběž. ruský název
3000 výt.
Obsahuje bibliografie
Keywords: ruština; čeština; lingvistika; oborová terminologie; rusko-český; jazykové slovníky