Rusko-český chemický slovník (SNTL, 1978)
Slovník, obsahující asi 40000 termínů a terminologických spojení z organické i anorganické chemie a chemické technologie, vychází z nové české chemické nomenklatury. Současně však uvádí i dosud vžité a stále běžně užívané termíny
Spoluvyd. Russkij jazyk, Moskva
Souběž. rus. protitit. list
Zkratky
Keywords: chemie; chemická technologie; oborová terminologie; ruština; čeština; chemistry; chemical technology; terminology (professional); Russian language; Czech language; dvojjazyčné překladové slovníky; terminologické slovníky; bilingual translation dictionaries; terminological dictionaries