Rusko-český chemický slovník (Řada technických slovníků, 1978)
Slovník, obsahující asi 40000 termínů a terminologických spojení z organické i anorganické chemie a chemické technologie, vychází z nové české chemické nomenklatury. Současně však uvádí i dosud vžité a stále běžně užívané termíny