Rumunsko-český slovník - Staca, Jiří, 1884-1958 (Státní pedagogické nakladatelství, 1961)
První velký slovník, jenž zachycuje jak obecnou slovní zásobu, tak termíny odborné. K heslům je připojen rozsáhlý gramatický aparát, podrobnější poučení o rumunské mluvnici podává její stručný přehled
Souběžný titulní list v rumunštině
Keywords: rumunština; čeština; Romanian language; Czech language; slovníky jazykové; language dictionaries