Rumunsko-český a česko-rumunský technický slovník : . - Kudrnovský, Jaroslav (Státní nakladatelství technické literatury Editura Tehnică, 1962)
Slovník středního rozsahu obsahuje v rumunsko-české části téměř 23 000 termínů a v česko-rumunské 25 000 termínů ze všech oborů techniky a z těch věd, které souvisí s technikou. Rumunská hesla byla excerpována z Rumunského technického naučného slovníku, z technické literatury, odborných časopisů a dokumentačních zpráv.
Souběž. rumunský tit. list
3200 výt.
Zkr. oborů
Zkr. mluvnické
Pozn.
Keywords: rumunsko-český; slovníky rumunské; slovníky technické; česko-rumunský; jazykové slovníky