Rumunsko-český a česko-rumunský technický slovník : . - Kudrnovský, Jaroslav (Řada teoretické literatury, 1962)
Slovník středního rozsahu obsahuje v rumunsko-české části téměř 23 000 termínů a v česko-rumunské 25 000 termínů ze všech oborů techniky a z těch věd, které souvisí s technikou. Rumunská hesla byla excerpována z Rumunského technického naučného slovníku, z technické literatury, odborných časopisů a dokumentačních zpráv.