catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Rozhodování o výrobkových řadá...
Description
Rozhodování o výrobkových řadách ve společnosti Seliko Opava, a.s.
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Vach, Zdeněk
(Dissertant)
Other Authors:
Chovancová, Miloslava, 1952-
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
Zlín,
2002
Subjects:
konzervy
konzervárny
MARKETING
maso
sortiment
VÝROBKY
zelenina
bakalářská práce
Physical Description:
47 listů, příl.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza tržního zacílení firmy Znojmia Trade Mark a.s., Znojmo
by: Holíková, Jana
Published: (2002)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.
by: Škrabalová, Veronika
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Spotřební normy pro masné výrobky
by: Šedivý, Václav, 1961-
Published: (1998)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře
by: Šedivý, Václav, 1961-
Published: (1995)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Fruit and vegetable processing improving quality
Published: (2002)
×
Loading...