Rodinný atlas světa (Kartografie Praha, a.s., 1998)
Atlas určený široké uživatelské vrstvě seznamuje se současnou tváří naší planety a je doplněn mnoha dalšími geografickými fakty.
Dotisk 2001
Keywords: regionální geografie světa; world geography; atlasy světa; world atlases