Reagenty dlja organičeskogo sinteza. Tom VI - Fieser, Mary, 1909-1997; Fieser, Louis Frederick, 1899-1977 (Mir, 1975)
Tento díl shromažťuje přehled reagencií organických syntéz, na které odkazovaly díl. I-V.
Obsahuje věcný rejstřík
Keywords: organické syntézy; chemické látky; organické sloučeniny; reagencie; činidla