Psychologie pro učitele - Čáp, Jan, 1925-2001; Mareš, Jiří, 1942- (Portál, 2001)
Těžiště učebnice tvoří pedagogická psychologie, jí je předesláno základní učivo z psychologie obecné, osobnosti a vývojové. Učebnice je určena studentům psychologie, pedagogiky a dalších příbuzných oborů.
Keywords: pedagogická psychologie; školní psychologie; psychologie; psychology; educational psychology; school psychology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)