Příručka pro uživatele mozku : praktické informace a návody pro každodenní život - Howard, Pierce J., 1941- (Portál, 1998)
Kniha amerického popularizátora v krátkých kapitolách velmi jasně, stručně a přehledně uvádí čtenáře do poznatků věd o lidském mozku.
Terminologický slovník
Keywords: mozek; psychofyziologie; učení -- psychologické aspekty; psychologie osobnosti; lidská psychika; brain; psychophysiology; learning -- psychological aspects; psychology of personality; human psychic; populárně-naučné publikace; popular works