|
|
|
|
LEADER |
01187ctm a22002777a 4500 |
001 |
13965 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240830153623.0 |
008 |
040723s2004 xr ||||| ||||| |||||cze|d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 641.447
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Mikulcová, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Přehled metod sušení v potravinářství
|h [rukopis] :
|b bakalářská práce /
|c Michaela Mikulcová ; [vedoucí bakalářské práce Pavel Mokrejš]
|
260 |
|
|
|c 2004
|
300 |
|
|
|a 61 l. :
|b il.
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářství
|7 ph124430
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a sušení
|7 ph126289
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a sušení potravin
|7 ph207155
|2 czenas
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel,
|d 1974-
|7 jx20080326015
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Fakulta technologická.
|b Ústav inženýrství a hygieny obouvání
|4 dgg
|
992 |
|
|
|a DS
|
999 |
|
|
|c 13965
|d 13965
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y VSKP
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 D2004MIKULCOVÁM
|7 0
|8 MANUS
|9 23707
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2006-07-29
|o D2004/MIKULCOVÁ,M.
|p 420010086376
|r 2019-08-25
|w 2019-08-25
|x N:povinný výtisk
|x 20100831
|y 12
|