Přehled metod sušení v potravinářství bakalářská práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mikulcová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel, 1974- (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2004
Subjects:
Physical Description: 61 l. : il.

Cover

LEADER 01187ctm a22002777a 4500
001 13965
003 CZ ZlUTB
005 20240830153623.0
008 040723s2004 xr ||||| ||||| |||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.447  |2 v 
100 1 |a Mikulcová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Přehled metod sušení v potravinářství  |h [rukopis] :  |b bakalářská práce /  |c Michaela Mikulcová ; [vedoucí bakalářské práce Pavel Mokrejš] 
260 |c 2004 
300 |a 61 l. :  |b il. 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |2 czenas 
650 0 7 |a sušení  |7 ph126289  |2 czenas 
650 0 7 |a sušení potravin  |7 ph207155  |2 czenas 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel,  |d 1974-  |7 jx20080326015  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Fakulta technologická.  |b Ústav inženýrství a hygieny obouvání  |4 dgg 
992 |a DS 
999 |c 13965  |d 13965 
993 |x NEPOSILAT  |y VSKP 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 D2004MIKULCOVÁM  |7 0  |8 MANUS  |9 23707  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-07-29  |o D2004/MIKULCOVÁ,M.  |p 420010086376  |r 2019-08-25  |w 2019-08-25  |x N:povinný výtisk  |x 20100831  |y 12