catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Přehled metod sušení v potravi...
Description
Přehled metod sušení v potravinářství bakalářská práce
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Mikulcová, Michaela
(Dissertant)
Other Authors:
Mokrejš, Pavel, 1974-
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2004
Subjects:
potravinářství
sušení
sušení potravin
bakalářská práce
Physical Description:
61 l. : il.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Freeze drying processes for the food industry
by: Gutcho, Marcia H. 1924-
Published: (1977)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Strojní sušení
by: Haber, Josef, 1900-1980
Published: (1956)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Practical dehydration
Published: (1998)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Sušení v chemickém průmyslu
Published: (1967)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Optimalizace sprejového sušení koncentrovaných proteinových hydrolyzátů bakalářská práce
by: Farda, Stanislav
Published: (1998)
×
Loading...