Průvodce chemickými výrobky nejširší spotřeby - Pánek, Antonín; Topinka, Miloň; Němec, Miloš (SNTL - Nakladatelství technické literatury ; Alfa, 1978)
Informuje o podstatě, vlastnostech a použití chemických výrobků. Pojednává o čisticích, mycích a lešticích přípravcích, o výrobcích určených k ošetřování textilních a kožených materiálů, k údržbě a ošetřování motorových vozidel, o kosmetických přípravcích, lepidlech, nátěrových hmotách a dalších speciálních přípravcích
Keywords: chemické výrobky; chemical products; příručky; handbooks, manuals, etc