catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Projekt prezentace sýrů Apetit...
Description
Projekt prezentace sýrů Apetito firmy TPK, s.r.o. v prodejních místech
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Humpolíková, Hana
(Dissertant)
Other Authors:
Švarcová, Jena, 1963-
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
Zlín,
2003
Subjects:
Apetito (obchodní značka)
TPK.\\\ Mlékárna Hodonín
maloobchod
marketingový výzkum
prodejny
propagační předměty
reklama
spotřebitelské chování
spotřebitelé
sýry
výrobci
diplomové práce
Physical Description:
92 l., viii příl. : tab., obr., grafy.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Merchandising - jedna mince o dvou stranách bakalářská práce
by: Drkal, Mirko
Published: (2004)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Cheese chemistry, physics, and microbiology. Volumes 1-2,
Published: (2004)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Cheese : chemistry, physics, and microbiology. Volume 1,
Published: (2004)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Cheese : chemistry, physics, and microbiology. Volume 2,
Published: (2004)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Cheese rheology and texture
by: Gunasekaran, Sundaram, 1957-, et al.
Published: (2003)
×
Loading...