Processing foods : quality optimization and process assessment

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Oliveira, Fernanda A. R. (Editor)
Format: Book
Language: English
Published: Boca Raton, Florida : CRC Press, c1999
Series: Food engineering and manufacturing series
Subjects:
ISBN: 0849379059
Physical Description: 415 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01170nam a22002777a 4500
001 12964
003 CZ ZlUTB
005 20190825232940.0
008 040524s1999 xxu|||||r|||||||||||eng|d
020 |a 0849379059 
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664  |2 v 
245 0 0 |a Processing foods :  |b quality optimization and process assessment /  |c edited by Fernanda A.R. Oliveria ... [et al.] 
260 |a Boca Raton, Florida :  |b CRC Press,  |c c1999 
300 |a 415 s. :  |b il. 
490 1 |a Food engineering and manufacturing series 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |2 czenas 
700 1 |a Oliveira, Fernanda A. R.  |7 xx0025841  |4 edt 
830 0 |a Food engineering and manufacturing series 
910 |a ZLD002 
992 |a BK 
999 |c 12964  |d 12964 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664PROCESSING  |7 0  |8 BOOK  |9 22302  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 015  |d 2006-07-29  |l 1  |m 1  |o 664/PROCESSING  |p 420010085491  |q 2024-09-17  |r 2020-02-17  |s 2020-02-17  |v 3818.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100930  |y 08