|
|
|
|
LEADER |
01379ctm a22003497a 4500 |
001 |
12881 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240830153134.0 |
008 |
040723s2004^ xr ||||| ||||| |||||cze|d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 614
|x Veřejné zdraví a hygiena
|2 Konspekt
|9 14
|
080 |
|
|
|a 614
|2 v
|
080 |
|
|
|a 641
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Růčková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Problematika bezpečnosti potravin z hlediska EU a ČR
|h [rukopis] :
|b bakalářská práce /
|c Veronika Růčková ; [vedoucí bakalářské práce Pavel Březina]
|
260 |
|
|
|c 2004
|
300 |
|
|
|a 45 l., 1 příl. :
|b il. +
|e 1 CD
|
650 |
0 |
4 |
|a EVROPSKÁ UNIE
|
650 |
0 |
7 |
|a hygiena potravin
|7 ph120984
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a legislativa
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny
|7 ph115833
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a předpisy
|
650 |
0 |
7 |
|a riziko
|7 ph405078
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a zdravotní nezávadnost
|
650 |
0 |
7 |
|a zdraví
|7 ph127590
|2 czenas
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Březina, Pavel,
|d 1945-
|7 jn20000400350
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Fakulta technologická.
|b Ústav inženýrství a hygieny obouvání
|4 dgg
|
992 |
|
|
|a DS
|
999 |
|
|
|c 12881
|d 12881
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y VSKP
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 D2004RŮČKOVÁV
|7 0
|8 MANUS
|9 22218
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2006-07-29
|o D2004/RŮČKOVÁ,V.
|p 420010086367
|r 2019-08-25
|w 2019-08-25
|x N:povinný výtisk
|x 20100831
|y 12
|