catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Problematika bezpečnosti potra...
Description
Problematika bezpečnosti potravin z hlediska EU a ČR bakalářská práce
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Růčková, Veronika
(Dissertant)
Other Authors:
Březina, Pavel, 1945-
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2004
Subjects:
EVROPSKÁ UNIE
hygiena potravin
legislativa
potraviny
předpisy
riziko
zdravotní nezávadnost
zdraví
bakalářská práce
Physical Description:
45 l., 1 příl. : il. + 1 CD
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Zdravotní nezávadnost potravin
Published: (1991)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. I. část,
by: Hrabě, Jan, 1943-
Published: (2000)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Food packaging technology
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Šokující pravda o výrobě potravin, aneb, Co byste měli vědět před nákupem potravin? : šílené krávy to není všechno-
by: Pollmer, Udo, 1954-, et al.
Published: (2001)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Principles of Food Sanitation
by: Marriott, Normann
Published: (1994)
×
Loading...