Preparativní reakce v organické chemii. Díl VI, - Bláha, Karel, 1929-1987 (Nakladatelství Československé akademie věd, 1961)
Rozsáhlý popis reakcí organokovových sloučenin alkalických kovů, zinku, rtuti, kadmia a Grignardových činidel při syntéze organických látek a při aplikaci v analytické chemii, teorii chemické vazby apod.
Jmenný a věcný rejstřík
1300 výt.
Keywords: organická činidla; alkalické kovy; organokovové sloučeniny; katalýza; preparativní organická chemie; organická chemie; organické reakce; organické syntézy; přesmyky