Anglicko-český slovník frázových sloves - Vodička, Lukáš (Práh, 1992)
Slovník je určen pro velmi pokročilé, kteří angličtinu dobře ovládají. Úvodní kapitoly vysvětlují, co jsou to frázová slovesa a kdy se používají, upozorňují na to, jak je slovník uspořádán a jak hledat ve slovníku idiomy.