Premier modeling tools solver suite (Lindo Systems, 2003)
Balík matematických programů vhodných pro e-learning. Obsahuje části Whats'Best! pro sestavení lineárních a nelineárních rovnic do tabulek a jejich optimalizaci. LINGO (lineární a nelineární řešení, jazyk modelování a interaktivní prostředí) pro profesionální modelování a LINDO pro řešení modelů lineárních a integrálních rovnic z dat z tabulek a jejich optimalizace
Název z obálky
Variantní název z disku
Keywords: e-learning; lineární rovnice; Matematické modelování; matematické programování; nelineární rovnice