Pražský hrad - Poche, Emanuel, 1903-1987 (Orbis, 1962)
Reprezentační obrazové dílo zachycuje architektonickou, uměleckou i přírodní krásu Pražského hradu v bohaté rozmanitosti pohledů v různých dobách denních i ročních.
Keywords: Pražský hrad; architektonické památky -- Česko; architectural monuments -- Czechia; fotografické publikace; photographical works