Práce s lepidly a tmely - Osten, Miloš (Polytechnická knižnice. Příručky, 1975)
Příručka informuje o vhodných lepidlech a používaných pracovních postupech při lepení kovů, porcelánu, keramiky, skla, dřeva, kůže, plastických hmot, termoplastů, termosetů, textilií aj. Seznamuje se složením různých druhů lepidel a jejich používáním v jednotlivých průmyslových odvětvích. Pojednává také o tmelech a tmelení, o zkušebních metodách pevnosti tepených spojů a uvádí přehled lepidel a tmelů vyráběných v ČSSR spolu s adresářem výrobců