catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Potravinářství IV.
Description
Potravinářství IV.
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Benešová, Luisa
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
Ústav zemědělských a potravinářských informací,
1997
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
potraviny
potravinářství
výživa člověka
ISBN:
8085120569
Physical Description:
154 s.
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Description
ISBN:
8085120569
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza vlivu reklamy na zdravou výživu obyvatelstva v České republice
by: Křivánková, Radka, 1968-
Published: (2002)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Encyclopedia of food sciences and nutrition
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Potravinové tabulky. Část 1,
Published: (1992)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Potravinové tabulky. Část 2,
Published: (1993)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Benders' dictionary of nutrition and food technology
by: Bender, David A., 1946-
Published: (2006)
×
Loading...