Anglicko-český a česko anglický slovník : [s ilustracemi, výkladem synonym, studijními poznámkami] - Šplíchal, Antonín, 1947-; Delevová, Inka, 1948- (FIN, 1995)
Oboustranný slovník středního rozsahu s ilustracemi, výkladem synonym, jejich kontextovém používání a studijními poznámkami
Il. Antonín Šplíchal a Inka Delevová
Keywords: angličtina; čeština; English language; Czech language; jazykové slovníky; dvojjazyčné překladové slovníky; language dictionaries; bilingual translation dictionaries