Polygrafický slovník = Dictionary of printing terms - Pešek, Antonín, 1912-1981 (SNTL, 1976)
Slovník obsahuje odborné výrazy polygrafické, nakladatelské a novinářské v angličtině, němčině, ruštině, holandštině, italštině a češtině. Základní heslář je anglický, orientaci v ostatních jazycích usnadňují abecední rejstříky. Doplněno přílohami s odbornými technickými údaji.