Polyamidová vlákna - Chalupský, Jaroslav; Blažek, Jiří (Státní nakladatelství technické literatury, 1962)
Po stručném úvodu o vývoji polyamidů seznamuje příručka s chemickou podstatou a technologií výroby polyamidových vláken a jejich dalšího zpracování. Výklad, vycházející z nejmodernějších poznatků, je doplněnkapitolamiovlastnostecha použití těchto vláken, zkušebních a kontrolních metodách a bezpečnosti práce.
1715 výt.
Keywords: polyamidy; polyamidová vlákna; příručky