Podmínky konkurenceschopnosti potravinářské firmy před vstupem do Evropské Unie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Klimšová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Černý, Jaromír, 1938- (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2004
Subjects:
Physical Description: 71 l., [1] l. příl. : il.

Cover

LEADER 01662ctm a22004097a 4500
001 11977
003 CZ ZlUTB
005 20240830153038.0
008 040428s2004^ xr ||||| ||||| |||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
072 7 |a 005  |x Management. Řízení  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 005.332.4  |2 v 
080 |a 339.137.2  |2 v 
080 |a 664.61  |2 v 
100 1 |a Klimšová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Podmínky konkurenceschopnosti potravinářské firmy před vstupem do Evropské Unie  |h [rukopis] /  |c Veronika Klimšová ; [vedoucí bakalářské práce Jaromír Černý] 
260 |c 2004 
300 |a 71 l., [1] l. příl. :  |b il. 
500 |a Údaje o názvu a odpovědnosti převzaty ze zadání bakalářské práce 
502 |a Bakalářská práce (Bc.) 
650 0 4 |a EVROPSKÁ UNIE 
650 0 4 |a Farina (Dětmarovice, Česko) 
650 0 7 |a inovace  |7 ph121118  |2 czenas 
650 0 7 |a konkurence  |7 ph121799  |2 czenas 
650 0 7 |a konkurenceschopnost  |7 ph121800  |2 czenas 
650 0 7 |a malé a střední podniky  |7 ph115211  |2 czenas 
650 0 4 |a pekárny 
650 0 4 |a Potravinářský průmysl 
650 0 4 |a programy EU 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černý, Jaromír,  |d 1938-  |7 xx0005081  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Fakulta managementu a ekonomiky.  |b Ústav průmyslového inženýrství  |4 dgg 
992 |a DS 
999 |c 11977  |d 11977 
993 |x NEPOSILAT  |y VSKP 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 D2004KLIMŠOVÁV  |7 0  |8 MANUS  |9 20671  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-07-29  |o D2004/KLIMŠOVÁ,V.  |p 420010085175  |r 2019-08-25  |w 2019-08-25  |x N:povinný výtisk  |x 20100831  |y 12