Plastické kůže - Veselý, Rudolf, 1918- (SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1969)
Hitorie a výhledy dalšího rozvoje výroby plastických kůží. Základní suroviny a přísady potřebné pro jejich výrobu. Výrobní postupy a potřebné strojní zařízení. Metody používané při komplexním hodnocení vlastností surovin a výrobků a výpočet osvědčených aplikací plastických kůží v nejrůznějších spotřebních odvětvích.
Nad názvem: Zpracování plastických hmot
Keywords: syntetické materiály; plasty; syntetické usně; koženky; plošné materiály; nanášení; plastikářská technologie