Plastické hmoty - Doležal, Vladimír (Státní nakladatelství technické literatury, 1965)
Nové vydání přihlíží nejen k novým poznatkům o výrobě, zpracování a použití starších druhů plastických hmot, ale je doplněno i popisem některých nových typů, jako jsou např. polyformaldehyd, polykarbonáty, chlórovaný
5400 výt.
Věcný rejstřík
Vazba: Karel Wick
Keywords: plasty; polymery; plastové výrobky; plastikářská technologie; monografie