Pivovarské kvasinky - Bendová, Olga, 1929-2010; Kahler, Miroslav, 1922-2011 (SNTL, 1981)
Publikace přináší nejnovější poznatky o pivovarských kvasinkách a jejich vlivu na kvasný proces i na jakost piva. Seznamuje s jejich rozdělením, vlastností a biologické čistoty a probírá pivovarské kvašení