Pozadí zahraničních útoků na práci závodů T. a A. Baťa - Cekota, Antonín, 1899-1995 (A. Cekota, 1929)
Publikace byla napsána jako reakce na pomlouvačnou kampaň v Německu, odstartovanou knihou Rudolpha Philippa: Der unbekannte Diktator Thomas Baťa
Keywords: Baťa, Tomáš, -- 1876-1932; Baťa, Jan Antonín, -- 1898-1965; Baťovy závody (firma); Zlín (Česko); Zlín (Česko : oblast); Zlínský kraj (Česko : 2000-); Baťův systém řízení -- čeští podnikatelé -- zlínští podnikatelé -- osobnosti regionu -- firmy regionu -- řízení firmy -- Baťův podpůrný fond; monografie