Česko-slovenský a slovensko-český slovník - Balcová, Táňa; Greňa, Štefan (Kniha-spoločník, 2004)
Obsáhlý česko-slovenský a slovensko-český slovník poslouží zejména mladší generaci, především školákům.
Keywords: čeština; slovenština; Czech language; Slovak language; dvojjazyčné překladové slovníky; bilingual translation dictionaries