Až najdu klíč - Ahndoril, Alex (Host, 2023)
Úspěšná švédská autorská dvojice vstupuje do kriminálního žánru s novým pseudonymem a jiným typem detektivky. Honosné sídlo, lepší rodina plná tajemství a logické dedukce upomínají na detektivky klasické anglické školy.