Vesnice - Trpková, Kristýna, 1996- (Euromedia Group, 2022)
Další kniha detektivní série o Lauře Linhartové a Adamu Benešovi, kteří tentokrát vyšetřují odložený případ ztracených dětí. V polích nedaleko obce Lipová jsou objeveny lidské ostatky. S největší pravděpodobností patří jednomu z pohřešovaných dětí, které zde během uplynulých let beze stopy zmizely. Nejenže vše nasvědčuje tomu, že chlapec byl dlouhé roky vězněn někde bez přístupu na denní světlo, dokonce se zdá, že se i navzdory rozsáhlému pátrání a nejrůznějším hypotézám policistů vesnici nikdy neopustil. Kriminální komisařka Laura Linhartová a její kolega Adam Beneš znovu otevírají dávno odložený případ a pouštějí se do dalšího napínavého vyšetřování. Je možné, že se pachatel ukrývá mezi zdejšími obyvateli? A existuje naděje, že jsou zbylé dvě děti ještě naživu? Nakladatelská anotace.
"Vydala Euromedia Group, a.s. - Kalibr"--Tiráž
Keywords: české romány; detektivní romány; Czech fiction; detective novels