King of greed - Huang, Ana (Piatkus, 2023)
Dominic Davenport se z nuly vypracoval na krále Wall Street. Jeho žena Alessandra stála po jeho boku po celou dobu, co budoval své imperium, ale nyní si uvědomuje, že Dominic již není tím mužem, kterého kdysi milovala.
Na hřbetu knihy uvedeno číslo 3
Keywords: americké romány; romány pro ženy; American fiction; women’s novels